Asim Bari – Top 10 bruidsfotograaf

Ontmoet ons creatieve team van bruidsfotografen

Een team met passie

Inmiddels krijg ik zo veel aanvragen binnen, dat ik niet meer alle bruiloften zelf kan fotograferen. Bovendien heb ik ervaren dat het veel fijner werkt als je een of meer andere fotografen achter de hand hebt. Daarom heb ik een team van fotografen om mij heen verzameld, zodat we alle aanvragen kunnen aannemen. Momenteel zijn we met zeven gepassioneerde mensen!

Een vleugje ‘Asim’

Mijn team bestaat uit mensen van wie ik de stijl enorm gaaf vind en aansluit bij mijn eigen werk. Zo krijg je toch een ‘vleugje Asim’ in jullie foto’s, ook al ben ik er niet zelf bij. We hebben hierover duidelijke afspraken gemaakt, zodat de samenwerking vlekkeloos verloopt. De nabewerking en het samenstellen van jullie album wordt uiteindelijk door Asim zelf gedaan, zodat jullie altijd een aanspreekpunt en afleveradres hebben.

Jouw keuze

Bij het kennismakingsgesprek kan je aangeven wie je het liefst als fotograaf wilt, Asim of een fotograaf uit het team. Afhankelijk van de beschikbaarheid en match met jullie ceremonie zullen we hier zo veel mogelijk aan voldoen.
Lukas
Khalid
Chaya
Ronald
Wilma
Sannaz